مدیرکل توزیع برق استان یزد گفت: در مانوری برق مراکز مهم یزد قطع خواهد شد و ژنراتورهای از پیش طراحی شده این مراکز باید با آمادگی کامل به مدار بیایند.

یزدفردا: آرش نواب مدیرکل توزیع برق استان یزد با اشاره به قرار گرفتن در هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: هر گونه فعالیتی که بتوان حملات و خرابکاری های دشمن را به حداقل برسانیم و برای جبران خسارت ها احتمالی امادگی داشته باشیم در ذیل پیدافند غیرعامل تعریف می شود.

نواب افزود: با توجه به قرار گرفتن در هفته پدافند غیرعامل استان یزد همراه با سراسر کشور در مانور امروز ستاد پدافند غیرعامل کشور شرکت خواهد کرد.

مدیرکل توزیع برق استان یزد با بیان اینکه تا ساعت 10 صبح امروز همه استان ها در نشستی مجازی با فرماندهی ستاد پدافند غیرعامل کشور حاضر خواهند شد ابراز کرد: در این مانور با دستور فرمانده ستاد پدافند غیرعامل کشور برق مراکز مهم یزد قطع خواهد شد و ژنراتورهای از پیش طراحی شده این مراکز باید با آمادگی کامل به مدار بیایند که سنجش و گزارش ان به ستاد پدافند غیرعامل کشور ارسال خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد: به امید خدا و تلاش همکارانمان استان یزد از این آزمون سربلند بیرو نیاید و بتوانیم در قبال مشکلات احتمالی پاسخگو باشیم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا